уторак, 24. новембар 2015.


Upoznajte nas - Agencija za selidbe ''Miladinović'', tu smo zbog vas!

Agencija za selidbe ''Miladinović'', Beograd,  postoji već  7 godina.  Kao porodični posao, u poslovanju se isključivo vodimo principma profesionalnosti i kvalitetom.  Zadovoljstvo naših klijenata nam je potvrda i motiivacija za dalji napredak .
Sa zadovoljstvom možemo reći da je naša agencija za selidbe preko 30.000 selidbi na teritoriji cele Srbije,sa posebnim osvrtom na Beograd i Novi Sad.

Selidbe BegradZa naše klijente smo obezbedili besplatnu procenu selidbe. Zbog čega je to važno? Važno je jer  samo izlaskom na teren i dolaskom na lice mesta,  mi ćemo biti u mogućnosti da na najbolji način procenimo situaciju a vi dobijete pravu informaciju.

Naša agencija za selidbe poseduje kamione i kombije različitih veličina, pogodnih za preselenje različith vrsta tereta. U zavisnosti od Vaših potreba, obezbedićemo odgovarajući prevoz.

Zaposleni u našoj agenciji za selidbe su iskusni profesionalci, kroz čije ruke su prošle hiljade selidbi. Odgovornost i efikasnost su osnovne karakteristike naših radnika.
Takodje odgovarajućim pakovanjem, zaštitićemo vaš nameštaj i vrednosti.
Bavimo se selidbama kuća, stanova i firmi  u Beogradu i celoj Srbiji. Pored toga vršimo i odvoženje nepotrebnh stvari na otpad.
Pozovite nas 063 401 241, mi ćemo izaći na teren i dati Vam najbolju ponudu za selidbe!

Нема коментара:

Постави коментар